header

Are you epic?

Studentchauffeur

Chauffeur Shuttleservice

Utrecht

Voor een van onze opdrachtgevers in Utrecht, zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste studenten die op dagelijkse basis de Shuttleservice gaan verzorgen. Ideaal te combineren met je studie! 

Helemaal op je plek:

D&B The Mobility Group is toonaangevend in de markt van chauffeursdiensten en andere mobiliteitsoplossingen. Werken bij D&B The Mobility Group betekent bezig zijn met plezier en passie voor het vak! Je werkt bij een jonge en energieke organisatie waar volop mogelijkheden zijn voor ontwikkeling en groei. Je bent omgeven door enthousiaste en gedreven collega’s die net als jij een bewuste keuze hebben gemaakt voor D&B. Binnen The Mobility Group werken we hard met zijn allen om de beste te zijn in ons vak! Maar natuurlijk maken we ook veel lol en organiseren we regelmatig borrels en leuke uitjes!

Dit doe jij:

Shuttleservice chauffeur: als chauffeur van de shuttleservice ben jij het eerste en laatste gezicht dat de klant ziet. Jij maakt het verschil! Je bent de perfecte gastheer, geduldig en weet als geen ander hoe je de 5 Star dienstverlening uitdraagt. Je bent communicatief sterk, spreekt vloeiend Nederlands en Engels en weet goed in te schatten wat de behoefte is van de klant. Op het moment dat jij de gast bij jou in laat stappen, ben jij verantwoordelijk voor zijn of haar veiligheid. Je brengt in een klein personenbusje (max. 9 passagiers) de gasten vanaf een ophaalpunt naar de afleverlocatie. Zo pendel jij telkens op en neer. 

De werktijden variëren tussen 8:00 en 19:30. Mocht je ook graag andere diensten werken, dan hebben wij nog voldoende mogelijkheden in de regio van Amsterdam in de functie van Valet Parker, Privéchauffeur of Parkeerbegeleider.

Dit ben jij:

 • Minimaal 18 jaar en minimaal één jaar in het bezit van een rijbewijs B;
 • Representatieve student met HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Woonachtig in de omgeving van Utrecht;
 • In het bezit van een OV-studentenkaart en/of eigen vervoer;
 • Beschikt over een donker net pak, incl. donkere pakschoenen, of bereid dit aan te schaffen;
 • Hip Baardje? Helaas! Onze opdrachtgevers verwachten medewerkers die een gladgeschoren gezicht hebben.

Dit krijg jij van ons:

 • Contract voor een jaar op basis van oproep
 • Salaris.. logisch!
 • Flexibele werktijden. (Wanneer het jou schikt, plannen wij je in!)
 • Leuke en gemotiveerde collega’s (veel leeftijdsgenoten!)
 • Afwisselend werk (Graag een keer iets anders? Geef het aan! We vinden het alleen maar fijn als je voor verschillende opdrachten ingezet kan worden.)
 • Doorgroeimogelijkheden. (Ben jij onze toekomstige shiftleader, teamleider, coördinator… of kom je ons versterken op kantoor? Top talent willen we altijd behouden!)
 • Interessante klanten (We werken voor de meest bijzondere klanten. Wellicht sleep je er een mooie stage of je eerste vaste baan uit.)
 • Rijden in mooie en exclusieve auto’s. Maak je vrienden maar jaloers… ;)

Koffie?

Ben jij de flexibele en energieke student, die op zoek is naar een parttime functie als Studentchauffeur. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! 

Groet, Ruben Westerhuis - Recruiter bij D&B The Mobility Group / 020-702 73 22

Route hier naartoe

In 4 stappen naar je eerste rit

stap 1

Je profiel sluit aan?


Houd je telefoon goed in de gaten! We gaan je eerst bellen om te kijken of we een match hebben.

In 4 stappen naar je eerste rit

stap 2

LEUK, we gaan elkaar ontmoeten!


Verliep het telefoongesprek goed? Maak je dan klaar voor de selectie dag! We nodigen je graag uit op ons kantoor, waar je een korte presentatie krijgt over D&B The Mobility Group. Daarna willen wij jou in een persoonlijk gesprek beter leren kennen.

In 4 stappen naar je eerste rit

stap 3

De sollicitatie verloopt top?


Dan mag je je mag je proefrit rijden! Je krijgt de mogelijkheid om je rijvaardigheden te showen. Bereid je voor, want alleen goed voorbereide mensen sluiten zich aan bij ons team. Ooit in een Tesla gereden? In deze auto rij je je proefrit, volledig automaat en elektrisch. Toch net even wat anders dan normaal, net zoals wij!

In 4 stappen naar je eerste rit

stap 4

Je bent geslaagd!


Gefeliciteerd.. we gaan samenwerken!! Je wordt uitgenodigd voor je contractbespreking waarin wij je contract doornemen en alle belangrijke informatie geven die je dient te weten voordat je gaat starten. Het was een hele rit.. maar meer dan waard! We kijken er naar uit om de samenwerking met je aan te gaan.

Deel deze epic pagina:

Facebook Twitter LinkedIn Email