header

Are you epic?

Student Hospitality Host

Hospitality Host

Amsterdam

D&B The Mobility Group is op zoek naar nieuwe collega's die naast hun studie op zoek zijn naar een dienstverlenende bijbaan in de functie van Receptioniste. Nieuwe collega's die met liefde de verwachtingen van de bezoekers aan de receptie weten te overtreffen en vol energie ervoor zorgen dat het serviceniveau subliem is en blijft.
 

Helemaal op je plek:

D&B The Mobility Group is toonaangevend in de markt van chauffeursdiensten en andere mobiliteitsoplossingen. Daranaast hebben wij een aantal opdrachtgevers waar wij enthousiaste studenten inzetten in de functie van Hospitality Host, die diverse receptiewerkzaamheden uitvoeren. Voor verschillende (internationale) opdrachtgevers in de regio Amsterdam vervullen wij deze functie.  

Werken bij D&B The Mobility Group betekent bezig zijn met plezier en passie voor het vak! Je werkt bij een jonge en energieke organisatie waar volop mogelijkheden zijn voor ontwikkeling en groei. Je bent omgeven door enthousiaste en gedreven collega’s die net als jij een bewuste keuze hebben gemaakt voor D&B. Binnen The Mobility Group werken we hard met zijn allen om de beste te zijn in ons vak! Maar natuurlijk maken we ook veel lol en organiseren we regelmatig borrels en leuke uitjes!

Dit doe jij:

Je hebt een belangrijke positie aan de voorkant van de organisatie van waaruit je het warme onthaal van gasten, telefonie en servicetaken verzorgt. Daarnaast voer je licht administratieve werkzaamheden uit. Dit maakt je werk veelzijdig en boeiend. Zelfverzekerd en vol van energie zorg je ervoor dat het serviceniveau subliem is.

Dit ben jij:

Voor deze functie moet je beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en barsten van de energie. Daarnaast zijn de volgende eisen van toepassing:

  • Je bent woonachtig in Amsterdam;
  • Student op HBO werk- en denk niveau;
  • Je bent bewust van de kwaliteit van de dienstverlening, en kan hier ook in blijven voorzien tijdens lastige situaties.

Dit krijg jij van ons:

  • Contract voor een jaar op basis van oproep
  • Salaris.. logisch!
  • Flexibele werktijden. (Kijkend naar jouw schoolrooster, plannen wij jou in)
  • Leuke en gemotiveerde collega’s (veel leeftijdsgenoten!)
  • Doorgroeimogelijkheden. (Top talent willen we altijd behouden!)

Koffie?

Ben jij de flexibele en energieke student, die op zoek is naar een parttime functie in de Hospitality Branche en denk jij het verschil te kunnen maken in de dienstverlening? Dan kijken wij er naar uit om jou te ontmoeten!
 

Route hier naartoe

ONZE CULTUUR

Wij willen de beste dienstverlener in onze markt zijn. Niet de grootste, maar de beste. En om dat te bereiken bouwen wij op de betrokkenheid van heel veel leuke, talentvolle en gepassioneerde mensen, die ieder weer op hun eigen manier hun droom, ambitie of plezier aan D&B verbonden hebben. We doen het samen. Dat is bijzonder. Ons geheim? Dat ligt beklonken in wie wij zijn, onze EPIC waarden: Energy, Pure, Inspire en Connect.

EEN FLINKE DOSIS ENERGY

Energie krijg je van het werken met positieve mensen. Mensen met een aanstekelijk enthousiasme en een gezonde levensstijl. Die lekker in hun vel zitten en dat ook uitstralen. Samen hebben wij de drive om iets neer te zetten dat impact heeft op onze levens en de levens van onze gasten.   

PURE VANUIT HET HART

Oprechte interesse in mensen en de ambitie om waardevol te zijn voor anderen door persoonlijke service te bieden. Op een open, eerlijke en authentieke manier. Wij treden anderen tegemoet met open vizier, hebben geen verborgen agenda en praten niet over anderen achter diens rug om. Want dat voelt gewoon heel goed.

INSPIRE EN LAAT JE INSPIREREN

Wij geloven dat iedere medewerker, opdrachtgever en gast het verdient om zo nu en dan verrast, positief geprikkeld of geïnspireerd te worden. Wij zijn van nature nieuwsgierig en ondernemend. Nieuwe ideeën worden omarmd en krijgen de ruimte om te groeien. Zo creëren wij onze eigen kansen. Met de durf om te dromen.

STA OPEN EN CONNECT

Verbinden doen wij door écht contact te maken. Met een authentieke interesse in mensen en hun verlangens. Wij weten dat wij onderdeel uitmaken van het grotere geheel en willen hier op een positieve manier aan bijdragen. Wij geloven immers dat het aan het einde van de dag, uiteindelijk draait om beleving.

Deel deze epic pagina:

Facebook Twitter LinkedIn Email