header

Are you epic?

Student Baliemedewerkster / Hospitality Host

Baliemedewerkster

Schiphol

D&B The Mobility Group verzorgt samen met D&B The Facility Group de dienstverlening voor de officiële Valet Parking Service van de Schiphol Group. De service maakt het mogelijk voor zakelijke reizigers en vakantiegangers om tot de voordeur van Schiphol te rijden met de eigen auto zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek. Wanneer de reiziger terugkeert, staat de auto netjes gewassen klaar en kan de reiziger direct door naar huis of werk. Als Hospitality Host / Baliemedwerkster ben jij het gezicht wat de klanten zien en ben jij verantwoordelijk voor het ontvangst van de klanten bij de service balie. Ben jij die jonge, energieke dame die als geen ander weet hoe je klanten een warm welkom heet en ontzorgt? Dan willen wij graag met jou kennismaken! 

Helemaal op je plek:

D&B The Mobility Group is toonaangevend in de markt van chauffeursdiensten en andere mobiliteitsoplossingen. Werken bij D&B The Mobility Group betekent bezig zijn met plezier en passie voor het vak! Je werkt bij een jonge en energieke organisatie waar volop mogelijkheden zijn voor ontwikkeling en groei. Je bent omgeven door enthousiaste en gedreven collega’s die net als jij een bewuste keuze hebben gemaakt voor D&B. Binnen The Mobility Group werken we hard met zijn allen om de beste te zijn in ons vak! Maar natuurlijk maken we ook veel lol en organiseren we regelmatig borrels en leuke uitjes!

Dit doe jij:

Als Hospitality Host / Baliemedewerkerster bij Schiphol Valet Parking pak jij alle taken op van de service balie. Je bent volledig verantwoordelijk voor de baliewerkzaamheden maar er is altijd een team van chauffeurs aanwezig die de auto's van de klanten verplaatsen. 
Bij de klanten creëer je een ultieme first impression, een beleving die men niet snel vergeet! Je informeert de klanten en zorgt er voor dat ze vol vertrouwen de auto bij jou achterlaten.

Dit ben jij:

Voor deze functie moet je beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en barsten van de energie. Daarnaast zijn de volgende eisen van toepassing:

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Schiphol;
 • Student op HBO werk- en denk niveau;
 • Je bent bewust van de kwaliteit van de dienstverlening, en kan hier ook in blijven voorzien tijdens lastige situaties;
 • Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ruime kennis van MS Office;
 • Je bent representatief en vindt het belangrijk dat je er iedere dag verzorgd uitziet.

Dit krijg jij van ons:

 • Contract voor een jaar op basis van oproep
 • Salaris.. logisch!
 • Flexibele werktijden. (Kijkend naar jouw schoolrooster, plannen wij jou in)
 • Leuke en gemotiveerde collega’s (veel leeftijdsgenoten!)
 • Doorgroeimogelijkheden. (Ben jij onze toekomstige shiftleader, teamleider, coördinator… of kom je ons versterken op kantoor? Top talent willen we altijd behouden!)

Koffie?

Ben jij de flexibele en energieke student, die op zoek is naar een parttime functie in de Hospitality Branche en denk jij het verschil te kunnen maken in de dienstverlening? We kijken er onwijs naar uit om jou te ontmoeten!

Route hier naartoe

In 5 stappen naar je contract

stap 1

Je hebt gesolliciteerd. Leuk!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! We zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

In 5 stappen naar je contract

stap 2

We gaan je bellen!

Je hebt indruk gemaakt en we willen je graag wat beter leren kennen! We bellen je op en stellen je vragen over je werkervaring en motivatie.

In 5 stappen naar je contract

stap 3

Tijd voor een kop koffie

Je bent door naar de tweede ronde, gefeliciteerd! We nodigen je uit voor een individueel vervolggesprek onder het genot van een overheerlijke kop koffie bij ons op kantoor. Eventueel ga je ook nog op kennismaking bij de klant zodat er van beide kanten een match is. Indien je voor een baan bij Mobility komt, wordt je uitgenodigd voor een selectieronde met meerdere kandidaten.

In 5 stappen naar je contract

stap 4

We sluiten de deal

Fantastisch, je hebt jouw eerste indruk ook waargemaakt in de persoonlijke kennismaking! Je komt langs om je contract te tekenen. De HR advisor neemt de tijd om jou alles uit te leggen over jouw toekomst bij D&B. Eventueel pas je aansluitend je nieuwe kleding. Onze eigen inhouse tailor staat voor je klaar!

In 5 stappen naar je contract

stap 5

Welkom aan boord!

Gefeliciteerd je bent nu officieel een D&B’er. Je komt in een team met alleen maar EPIC collega’s, dus je voelt je vast en zeker snel thuis. We gaan samen een mooie samenwerking tegemoet!

Deel deze epic pagina:

Facebook Twitter LinkedIn Email