header

Are you epic?

Shiftleader Valet Parking

Shiftleader Valet Parking

Schiphol

In verband met de aanhoudende groei van het Holiday Valet Parking product op Schiphol, zijn wij op zoek naar een collega Shiftleader ter uitbreiding van het huidige team. Een Shiftleader die zijn team weet te motiveren, enthousiasmeren én met een gezonde drive de dagelijkse targets weet te behalen. 

D&B The Mobility Group verzorgt samen met D&B The Facility Group de dienstverlening voor de officiële Valet Parking Service van de Schiphol Group. Deze service maakt het mogelijk voor zakelijke reizigers en vakantiegangers om tot de voordeur van Schiphol te rijden met de eigen auto zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek. Wanneer de reiziger terugkeert, staat de auto netjes (gewassen) klaar en kan de reiziger direct door naar huis of werk. In jouw rol als Shiftleader ben jij verantwoordelijk voor dit proces en geef jij samen met jouw team een onvergetelijke klantbeleving mee. 

Helemaal op je plek:

D&B The Mobility Group is toonaangevend in de markt van chauffeursdiensten en andere mobiliteitsoplossingen. Werken bij D&B The Mobility Group betekent bezig zijn met plezier en passie voor het vak! Je werkt bij een jonge en energieke organisatie waar volop mogelijkheden zijn voor ontwikkeling en groei. Je bent omgeven door enthousiaste en gedreven collega’s die net als jij een bewuste keuze hebben gemaakt voor D&B. 

Binnen The Mobility Group werken we hard met zijn allen om de beste te zijn in ons vak! Maar natuurlijk maken we ook veel lol en organiseren we regelmatig borrels en leuke uitjes!

Dit doe jij:

Als Shiftleader ben je verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van het uitvoerend personeel. Centraal staat de continuïteit in het werkproces, het aansturen van de medewerkers en de soepele overgangen tussen shifts. Daarnaast is de Shiftleader zelf operationeel actief op het gebied van Valet Parking.

Afhankelijk van de drukte bestaat jouw team uit 2 tot 25 teamleden. Je bewaakt overzicht en zorgt dat iedereen zijn werk optimaal kan uitvoeren. Je bent kwaliteitsbewaker en spreekt medewerkers aan op gedrag en houding wanneer dit nodig is. Hierin heb jij natuurlijk overwicht. 

Je bespreekt aan het begin van jouw shift de dag door met jouw teamleden, maar geen dag is hetzelfde. Je weet precies wat te doen in ad hoc situaties en kan snel schakelen. Jij hebt binnen no time de juiste oplossing gevonden!

Jij komt flexibel te werken op:
Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 06:30 uur - 15:00 uur en 14:30 uur - 23:00 uur.

Dit ben jij:

 • MBO+ diploma met relevante ervaring als leidinggevende;
 • EPIC. Energiek, Puur, Inspirerend en Connecting;
 • Een echte teamplayer die weet zijn team te motiveren;
 • Jij staat je mannetje en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Geeft het goede voorbeeld aan de teamleden;
 • Proactief en denkt altijd mee om de dienstverlening te optimliseren;
 • Per direct beschikbaar.

MAAR..DIT BEN JIJ OOK:  
 • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Amsterdam/Schiphol; 
 • Je bent beschikbaar op de hierboven genoemde dagen en tijden;
 • Je hebt een goede basiskennis van MS Office;
 • Je beheerst naast het Nederlands, Engels op businessniveau.

Dit krijg jij van ons:

 • Contract voor 6 maanden met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris is afhankelijk van ervaring, leeftijd en opleiding
 • Diverse trainingen, waaronder: 
  • D&B StarClass: persoonlijke effectiviteit & conflicthantering;
  • D&B Academy;
  • Trending topic avonden.

Koffie?

Als ik zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven, stuur mij dan jouw cv, motivatiebrief en een recente foto toe. Wie weet zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel voor een kennismaking!

Groet, Esmée Uitendaal - HR Advisor / 020 - 702 73 99 

Route hier naartoe

In 5 stappen naar je contract

stap 1

Je hebt gesolliciteerd. Leuk!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een functie bij D&B! We zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en met een persoonlijke terugkoppeling komen.

In 5 stappen naar je contract

stap 2

We gaan je bellen!

Je hebt indruk gemaakt en we willen je graag wat beter leren kennen! We bellen je op en stellen je vragen over je werkervaring en motivatie.

In 5 stappen naar je contract

stap 3

Tijd voor een kop koffie

Je bent door naar de tweede ronde, gefeliciteerd! We nodigen je uit voor een individueel vervolggesprek onder het genot van een overheerlijke kop koffie bij ons op kantoor. Eventueel ga je ook nog op kennismaking bij de klant zodat er van beide kanten een match is. Indien je voor een baan bij Mobility komt, wordt je uitgenodigd voor een selectieronde met meerdere kandidaten.

In 5 stappen naar je contract

stap 4

We sluiten de deal

Fantastisch, je hebt jouw eerste indruk ook waargemaakt in de persoonlijke kennismaking! Je komt langs om je contract te tekenen. De HR advisor neemt de tijd om jou alles uit te leggen over jouw toekomst bij D&B. Eventueel pas je aansluitend je nieuwe kleding. Onze eigen inhouse tailor staat voor je klaar!

In 5 stappen naar je contract

stap 5

Welkom aan boord!

Gefeliciteerd je bent nu officieel een D&B’er. Je komt in een team met alleen maar EPIC collega’s, dus je voelt je vast en zeker snel thuis. We gaan samen een mooie samenwerking tegemoet!

Deel deze epic pagina:

Facebook Twitter LinkedIn Email